Pagina wordt geladen ...

Taxiwerq - Wie zijn wij?

Taxiwerq is in augustus 2005 in het Noorden van Nederland gestart met het werven, selecteren en opleiden van potentiële taxichauffeurs. Anno 2018 is Taxiwerq gegroeid tot een team van 62 medewerkers en betalen wij het salaris uit van ruim 2800 taxichauffeurs, telefonisten, centralisten en buschauffeurs in de taxibranche voor opdrachtgevers door heel Nederland. Onze dienstverlening, gericht om te ontzorgen, organiseren wij vanuit Hoogeveen. Wil je meer van ons weten? Kijk dan op www.taxiwerq.nl.
 

Waarom Taxivacatures?

Wij hebben voor al onze actuele openstaande vacatures deze site ontwikkeld waar wij werknemers en werkgevers in de taxibranche nog beter willen verbinden. Wij geloven namelijk dat goed passend werk essentieel is voor een gezonde balans in alles wat je doet. Deze site neemt daarom per vacature de belangrijkste vragen met je door om te bepalen of deze echt bij je past. Is er een match? Dan zal er altijd een gesprek volgen met óf het taxibedrijf óf met Taxiwerq. Solliciteer op een vacature die bij je past, met of zonder chauffeurskaart!

Ben je nieuwsgierig naar onze actuele vacatures? Kijk dan hier.
 

Procedure Taxivacatures.nl

STAP 1
Kies jouw provincie en vul jouw woonplaats in en vind de vacatures bij jouw in de buurt.
Kies vervolgens de vacature die jou het meeste aanspreekt en vul jouw NAW gegevens in.

STAP 2
Geef hier aan of je door het UWV bent doorverwezen naar taxivacatures.nl of dat je op eigen initiatief solliciteert en een uitkering ontvangt van het UWV.

STAP 3
Vervolgens krijg je eenmalig een korte serie vragen voorgelegd.
Het beantwoorden hiervan duurt 1 minuut.

STAP 4
Vul het inschrijfformulier verder in en Taxiwerq zal telefonisch contact met je opnemen. Op dat moment bepalen wij gezamenlijk of wij de opleiding tot taxichauffeur direct gaan opstarten of dat wij een persoonlijk kennismakingsgesprek gaan inplannen.
 

Taxivacatures, dé vacaturebank in de taxibranche

sitemap | contact | privacy