“DE MEEST GEBRUIKTE VACATUREBANK IN DE TAXIBRANCHE”

Waarom kies je voor Taxivacatures?

Taxiwerq heeft voor al zijn actuele openstaande vacatures deze site ontwikkeld waar wij werknemers en werkgevers in de taxibranche nog beter willen verbinden. Wij geloven namelijk dat goed passend werk essentieel is voor een gezonde balans in alles wat je doet. Deze site neemt daarom per vacature de belangrijkste vragen met jou door om te bepalen of deze baan écht bij jou past. Is er een match? Dan zal er altijd een gesprek volgen met óf het taxibedrijf óf met Taxiwerq. Solliciteer op een vacature die jou aanspreekt, met of zonder chauffeurskaart!

Ben je nieuwsgierig naar onze actuele vacatures? Kijk dan hier.

Taxiwerq – wie zijn wij?

Taxiwerq is in augustus 2005 in het Noorden van Nederland gestart met het werven, selecteren en opleiden van potentiële taxichauffeurs.

Klantgerichtheid, continuïteit en kwaliteit met kennis van zaken vormen de basis van onze dienstverlening. Om dit te waarborgen en de focus te houden hebben wij onze organisatie opgesplitst in zeven afdelingen met ieder zijn eigen specialisme.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan op www.taxiwerq.nl.

Onze werkwijze tijdens jouw sollicitatie

Stap 1

Kies jouw provincie en vul je woonplaats in en vind de vacatures bij jou in de buurt. Kies vervolgens de vacature die jou het meeste aanspreekt en vul jouw NAW-gegevens in.

Stap 2

Geef hier aan hoe jij ons kent en of je wellicht een uitkering ontvangt of niet.

Stap 3

In stap 3 krijg je eenmalig een korte serie vragen voorgelegd. Het beantwoorden hiervan duurt 1 minuut.

Stap 4

Is er een match? Vul het inschrijfformulier verder in en Taxiwerq zal binnen 1 week telefonisch contact met jou opnemen.

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden?

Wij werken onder andere samen met: