“Heb jij onze radioreclame gehoord en wil je solliciteren als taxichauffeur? Solliciteer direct online!”

Radiospot over taxivacatures op Radio 5

Waarschijnlijk heb je naar aanleiding van onze radioreclame onze website gevonden. Daar zijn we blij mee, want we kunnen jou goed gebruiken.

Taxiwerq heeft voor al zijn actuele openstaande vacatures deze site ontwikkeld waar wij werknemers en werkgevers in de taxibranche nog beter willen verbinden. Wij geloven namelijk dat goed passend werk essentieel is voor een gezonde balans in alles wat je doet. Deze site toont, aan de hand van de door jou gekozen provincie en woonplaats, de vacatures bij jou in de buurt. Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan – binnen 1 minuut – op de vacature die jou aanspreekt. Mét of zónder chauffeurskaart!

Ben je nieuwsgierig naar onze actuele vacatures? Kijk dan hier.

Taxiwerq – wie zijn wij?

Taxiwerq is in augustus 2005 in het Noorden van Nederland gestart met het werven, selecteren en opleiden van potentiële taxichauffeurs.

Klantgerichtheid, continuïteit en kwaliteit met kennis van zaken vormen de basis van onze dienstverlening. Om dit te waarborgen en de focus te houden hebben wij onze organisatie opgesplitst in zeven afdelingen met ieder zijn eigen specialisme.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan op www.taxiwerq.nl.

Onze werkwijze tijdens jouw sollicitatie

Stap 1

Kies jouw provincie en vul je woonplaats in en vind de vacatures bij jou in de buurt. Kies vervolgens de vacature die jou het meeste aanspreekt en vul jouw NAW-gegevens in.

Stap 2

Geef hier aan of je wellicht een uitkering ontvangt of niet.

Stap 3

In stap 3 geef je aan of je in het bezit bent van een chauffeurskaart. Solliciteren kan, in de meeste gevallen, ook zonder chauffeurskaart!

Stap 4

Taxiwerq zal binnen 24 uur telefonisch contact met jou opnemen.

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden?